Wednesday, June 29, 2011

MEDAN.saya datang ni.

assalamualaikum
hye semua...lama kan saya xupdate blog nie?huhu
sibuk + xda mood + malas yolah tu
jadik untuk entry pertama selepas sekian lama blog ini ditinggalkan is about my trip to Medan masa cuti hari tu..
alhamdulillah sbb dapat pegi dan balik dgn selamat even kat sana ada gempa bumi (xrasa pon hehe)
dan selamat jugak duit aku habes berbelanja kerana tuntutan nafsu yg melampau haha
tak kurang jugak yg pesan barang tapi duitnye kemudian.hadoi..
the trip was planned since 2 years ago sbb my best friend kak ngah@iza was studying there in Universitas Sumatera Utara but only now we've got the chance to be there
selain kami berempat (saya, bobo, mak bobo, angah bobo and my maktam), ada sorg lagi yg join the trip which is fatul..kawan kak ngah

sampai ja kat sana dah lebih kurang pukul 1 lebih jadik perut pon mula laa maen lagu mcm2 walaupun sebelum naik flight dan lagi tibai fillet-o-fish sbb lapaq sgt lah konon
kak ngah bawak pi mkn di IGA-IGA BAKSO

(mula2 smpai ckp dlm hati apa laa kak ngah nie bawak mai mkn bakso ja..ada ka patut..)
aku yg sgt menyedihkan..ada ja menu lain huhu

cikde makan : nasik ayam penyet

perut dah kenyang jadik boleh laa berjalan2 dgn hepinya
---> ke Pajak Ikan Lama
okay dah mula rambang mata taktau nak beli apa.eh bukan.nak beli semua.itu yg sebenarnya.


hari kedua, kak ngah exam
jadik tour guide hari ini adalah fatul
dgn hati yg berbunga2 nak tengok suasana pagi di medan kami ke
Istana Maimon

JCool Yogurt yg sgt sedap dan mengilukan gigi

malamnya celebrate birthday angah

dan berkaraoke~ di Inul Vizta Family KTV
huish sgt berpuas hati
RM12 saja untuk bilik besar yg ada sofa kulit yg empuk dan bes untuk dilompat di atasnya
ada lampu disco lip lap lip lap lagi yew~

esok ke Danau Toba.


di depan hotel - with mak tam

penat shopping~

hee~ ape pon xbleyh


sesak~

hugs kisses & special thanx to:

bobo of course~


iza & fatul

nice trip
.SEKIAN.

4 comments:

eju said...

wewitttttt

sirNyokism said...

laa fatul tu laki ka..
aku igtkan pompuan yg sorg lg dlm photo tu..
hahaha..
nice entry btw..
bpa bajet weh?
nak ajak dak2 neh p la nnt..
huhu! =DD

dannyism said...

besh2! iza dh blik msia kn? for good ke cuti jap je?

Ruwaida Azizan said...

nyok : haha...salah fhm...mcm nama hg laa jugak kan..
bajet untuk tiket hari tu rm106 sbb ada promotion hr tu...utk spent kat sana dlm rm500 (tu pun xcukup biasalah pompuan..kan..kan..kan..)

is: iza dah balik terus dah..

Post a Comment