Wednesday, June 1, 2011

unplanned date

assalamualaikum

hye suma
at least i've got something to write on today
padahal kalau xdak apa pon nak jugak tulis kan...wakaka
ok hari ni dgn jayanya cikde dah terkeluar dating dgn bobo
TER?!
mulanya nak p teman bobo p amik passport dia ja...
maklum laa depa nak pi bercuti kat indonesia kan nanti..
huhu
lepas tu bila bobo bertanya
"lepas amik passport ni nak balik terus ka?"
lalu dg tanpa berfikir panjangnya cikde pon menjawab
"takmau! jom p tengok wayang jom!"
hahaha..
adapun setelah mendapatkan passport beliau maka kami pon berangkatlah ke jitra mall
sampai jaa terus pi beli tiket dulu..
checklist:

Karak (cikde tengok dah)
Priest (huh~ tidak berminat)
Pirates of The Carribbean (bobo tengok dah)
Kung Fu Panda (pun sudah ditonton oleh beliau)
Nur Kasih(okay mmg tinggal yg ni ja kena tengok huargh~)
*rupanya beliau dah buat movie marathon masa study week dulu
haha nasib laa kau kena tengok Nur Kasih dgn aku wakaka~


bobo duk sibuk laa nak cari shirt, nak pakai p kenduri kata beliau
baik, kita cari sama-sama
alamak, xdak pulak yg berkenan di hati
baiklah begitu
LAPAQ.....!!!!!
jadi kami pon dgn jayanya pi Nash Donuts n Coffee


nak gak interframe tuh~


dah selesai isi perut, movie time
yeah!
"laa pasaipaa xdak org pun hall nie?"


ada ka patut boleh salah hall
sepatutnya hall 1, tapi pi masuk hall 3
padahal H3 tuh tempat duduk
huhu malunya kat bangla yg jaga hall tu bila dia bersuara
"adei, mana hall mau masok?"



takdan nak bergambaq kat poster tadi huhu~
bes ke tak cita nie?
kalau dari 5 bintang cikde bagi 3 setengah kot..
boleh mcm tu?huhu~
walaupun 3 setengah bintang, xkering airmata cikde
(well cikde kan mudah tersentuh pergh! pastu asyik mengalirkan airmata je la apa lagi kan..)


mata sembab sbb dok nangeh ja..haha kantoi


*baju pink sama2 tak plan pon tau!
.SEKIAN.


2 comments:

Anep Radzi said...

dah boleh komen...

RUWAIDA AZIZAN said...

nak bgtau tu jer bobo?
sob..sob..sob..

Post a Comment